Werkwijze:
volledig concept

Uw idee wordt volledig volgens uw wensen op maat uitgewerkt en met vakmanschap geplaatst. Met een tekenprogramma maken we waarheidsgetrouwe visualisaties van de warmtebron die bij u zal komen. Door de combinatie van onze creativiteit en het oneindig aantal mogelijkheden, wordt uw haard uniek.

Uw hi-fi of andere kan bijvoorbeeld worden weggewerkt door middel van kasten en inbouwlades op maat. Deze worden geïntegreerd samen met tabletten in natuursteen die in het atelier met hoogtechnologische machines worden verzaagd. Indirecte dimbare verlichting maakt het geheel af.

Technische plaatsing

Laat u de inkleding van uw haard liever doen door uw schrijnwerker of keukenbouwer? Dan kunt u door Stone & Fire een technische plaatsing laten uitvoeren. Wij plaatsen dus voor u het toestel en verzorgen de aansluiting van de buizen en/of gas. De vormgeving en afwerking is dan voor de door u gekozen vakman zonder dat u het risico loopt dat de haard niet volgens de normen werd geplaatst.

 

Afhaling do-it-selvers

Plaatst u liever zelf uw haard? Dan kan u ook bij ons terecht. U kunt kiezen uit ons ruim aanbod aan merken en producten. Met de vorklift plaatsen we het toestel op uw aanhangwagen of bestelwagen, zo bent u snel bediend. Thuislevering is ook mogelijk.

Plaatsing inox buizen

Schoorstenen van een bepaalde ouderdom of die te lijden hadden onder condensvorming door afkoeling moeten vaak getubeerd worden met vaste of flexibele inoxbuizen. Tuberen is uw bestaande schouw voorzien van een inox vast of flexibel rookkanaal. Dit kunnen we ook doen in combinatie met het aansluiten van uw toestel.

STONE & FIRE | KONINKLIJKE BAAN 281 | B-8670 SINT-IDESBALD | T +32 (0)58 52 12 92 | INFO@STONEANDFIRE.BE
Copyright © Stone & Fire 2016 | Privacy policy | Disclaimer | NL  -  FR