Projectbouw haarden en kachels

  • Wat verstaan we onder projectbouw

Hoe gaan we te werk voor een project?

Elke haard wordt aangesloten op het collectieve  Opsinox® CSG rookkanaal.

Dit kanaal wordt door uw HVAC installateur in  samenspraak met Opsinox® berekend en geplaatst in de ruwbouwfase.

Zo kan elk appartement van verdieping 0 tot 12 van een gashaard genieten als dit in het concept werd voorzien door de ontwikkelaar, Stone & Fire en Opsinox® in samenwerking met uw HVAC installateur.

De gepatenteerde Opsinox® CSG strang wordt in een bouwkundige schacht geplaatst en is voorzien van een toezicht luik en een condens afvoer.Samenwerken?

100% Veilig

De gashaard is honderd procent veilig. Door het concept van het systeem staat de haard in onderdruk waardoor de rookgassen nooit in de leefomgeving kunnen terecht komen. De kans dat er rookgassen in de woonkamer aanwezig zijn, is dan ook nihil.

Een ventilator van Exodraft  – individueel of op het dak – zuigt alle verbrandingsgassen mechanisch weg. De gassen hoeven dus niet verplicht verticaal te worden afgevoerd. Een horizontale en zelfs neerwaartse afbuiging is mogelijk. Dat creëert ongekende mogelijkheden voor het ontwerp van de haard.

De aansluitelementen van de Opsinox® CSG strang naar de individuele gashaard kunnen concentrisch voorzien worden in inox 80/125.

Laten we samen gaan voor 100% veilig verwarmen

Stuur ons een bericht